У відділеннях Петрівської ЦРЛ триває капітальний ремонт

Березень 14, 2018 | Новини | Переглядів: 831 | Коментарі: 0

Голова райдержадміністрації Сергій Завалій і голова районної ради Тамара Сакара ознайомилися з ходом ремонтних робіт в Петрівській ЦРЛ.

Разом з головним лікарем медзакладу Миколою Яновським вони оглянули терапевтичне відділення. Тут виконано значний обсяг робіт: замінено вікна, двері, кахель, сантехніку, електропроводку, опалювальну систему.

Стіни поштукатурено і пофарбовано, замінено покриття підлоги. Пацієнти відділення, з якими поспілкувалися керівники району, задоволені умовами лікування.

Також посадовці побували в інфекційному відділенні, де ремонтні роботи планується завершити до кінця року. Оглянули й харчоблок, що теж капітально ремонтується. Тут замінено вікна, вирівняно стіни, забетоновано підлогу, укладається кахель, здійснюються інші роботи. Планується повністю замінити все обладнання і завершити всі роботи до кінця І півріччя 2018 року.

Петрівська РДА


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool