У цьому році органи Міндоходів Кіровоградської області розглянули понад півтори сотні звернень громадян

Серпень 20, 2014 | Новини | Переглядів: 829 | Коментарі: 0

За сім місяців податківці Кіровоградщини отримали 164 письмових звернення від жителів регіону.

Найчастіше кіровоградців цікавили питання, що стосуються контрольно-перевірочної роботи – 25,6% усіх звернень, а також нарахування і сплати податку на доходи фізичних осіб – 12,2%. Слід зазначити, що 19,5% заяв містили в собі інформацію про ухилення від оподаткування, що є підставою для проведення перевірок органами Міндоходів.
Усі звернення, строк розгляду яких настав, а це понад 85 відсотків, опрацьовані, й з дотриманням встановлених законодавством термінів на них надані відповіді заявникам.
„Пріоритетними напрямами цієї роботи є кваліфікований, неупереджений, об’єктивний і своєчасний розгляд звернень громадян, який здійснюється з метою оперативного вирішення порушених питань та задоволення законних вимог заявника”, – зауважив перший заступник начальника обласного управління Міндоходів у Кіровоградській області Сергій Колотуха.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool