У цьому році міндоходівці Кіровоградщини перевірили втричі менше підприємств, ніж торік

Грудень 18, 2013 | Новини | Переглядів: 852 | Коментарі: 1

За січень – листопад поточного року проведено лише 50 планових перевірок суб‘єктів господарювання, тоді як у відповідному періоді минулого року перевірками охоплено 149 платників.

При цьому тенденція до скорочення перевірок у поточному році має позитивну динаміку те тільки щодо планових перевірок, а й щодо позапланових також: їх кількість зменшилася майже на 30%.
Незважаючи на це, надходження за результатами перевірок залишаються на рівні минулого року, що свідчить про високу якість матеріалів перевірок та переконливість аргументів органів доходів і зборів. Завдяки аудиторам Міндоходів в області бюджет збагатився на 36,5 млн.грн.
У Головному управлінні Міндоходів у Кіровоградській області таку тенденцію вважають закономірною, адже таким чином реалізується „ризикоорієнтована” система відбору платників податків.
„Її застосування дозволяє отримувати необхідну інформацію без відволікання бізнесменів та відстежувати факти ухилення від сплати податків дистанційно. Завдяки даній системі увага акцентується лише на тих підприємствах, які мають ризики несплати платежів до бюджету”, - зазначив начальник ГУ Міндоходів у Кіровоградській області Олександр Лебедєв.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool