У цьому році Кіровоград здійснював зовнішньоторговельні операції з 79 країнами світу.

Серпень 01, 2012 | Новини | Переглядів: 1108 | Коментарі: 0

Обсяг експорту товарів м. Кіровограда у січні–травні 2012 р. становив 117,1 млн.дол. США, імпорту – 101,8 млн.дол. Частка міста в експорті товарів області склала 62%, імпорті – 76%. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у Головному управлінні статистики у Кіровоградській області

Зовнішньоторговельні операції місто здійснювало з 79 країнами світу. Основними ринками збуту продукції міста були країни СНД, частка поставок до цих країн склала 50%, у тому числі до Російської Федерації – 30%. Водночас до країн Європейського Союзу поставлено 18% усіх експортованих товарів.
Основу експорту товарів склали машини, обладнання та механізми – 38%, жири та олії тваринного або рослинного походження – 36%, продукти рослинного походження – 9%.
Найбільші імпортні надходження здійснювалися з Європи (60%) та Азії (20%).
В імпорті пріоритетне місце займали машини, обладнання та механізми, жири та олії тваринного або рослинного походження, засоби наземного транспорту, крім залізничного.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool