У центрі Кропивницького відкрили "Різдвяне містечко"

Грудень 23, 2017 | Новини | Переглядів: 1170 | Коментарі: 0

За ініціативи обласної державної адміністрації другий рік поспіль на площі Героїв Майдану напередодні новорічних свят облаштовано "Різдвяне містечко". Тут упродовж трьох днів з 11.00 до 15.00 триватиме новорічно-різдвяне концертно-театралізоване дійство за участі кращих творчих колективів Кіровоградщини.

В урочистому відкритті "Різдвяного містечка" взяв участь перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Коваленко. Він привітав учасників святкового дійства з прийдешніми святами та побажав усім гарного настрою, добра, затишку, миру у новому 2018-му році.

Сьогодні жителям та гостям обласного центру святковий настрій дарували артисти академічного театру музики, пісні і танцю "Зоряни", казкові персонажі та щедрувальники у супроводі талановитих аматорів Палацу культури "Світлопільський" міста Олександрії, творчі колективи Долинського, Олександрівського, Бобринецького районів, Побузького міського Палацу культури Голованівського району. Порадували яскравими виступами й народні аматорські колективи Новоукраїнської об’єднаної територіальної громади, ансамбль пісні і танцю "Горлиця" Кіровоградського районного Будинку культури, народний аматорський вокальний ансамбль "Дніпряночка" Світловодського районного Будинку культури. З веселими піснями та новорічними побажання на сцені виступили таланти з Компаніївського, Маловисківського, Олександрійського, Знам’янського, Новгородківського, Петрівського районів, Власівського селищного Будинку культури м. Світловодська.

Учасникам творчих делегацій з міст та районів області Сергій Коваленко вручив новорічні подарунки.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool