У центрі Києва 9 травня перекрито рух усіх видів транспорту

Травень 09, 2013 | Новини | Переглядів: 1045 | Коментарі: 0

У зв’язку з загальнодержавними та загальноміськими заходами, які відбуватимуться у центрі Києва з нагоди Дня Перемоги, згідно з розпорядженням Київської міської державної адміністрації, 9 травня з 6 до 23 години буде перекрито рух усіх видів транспорту по вулиці Хрещатик, Майдан Незалежності та Європейській площі.

 

 

Так, рух буде перекритий з 8 години ранку і до завершення заходів із покладання квітів на території Парку Вічної Слави - на вулиці Лаврській від площі Слави до вулиці Цитадельної та на алеї Героїв Крут;

- на вулиці Хрещатик від Бессарабської площі до Європейської площі з 7 до 23 години. Також , у разі необхідності з 7 до 13 години перекриття руху відбудеться на наступних вулицях:

- Богдана Хмельницького від вулиці Хрещатик до Пушкінської,

- Прорізній від вул. Хрещатик до вул. Пушкінської,

- Інститутській від вул. Хрещатик до вул. Ольгинської,

-Городецького від вул. Хрещатик до вул. Заньковецької,

-Михайлівській від вул. Хрещатик до Михайлівської площі,

-Софійській від Михайлівського провулку до вулиці Малої Житомирської,

-Малій Житомирській від вул. Софійської до Михайлівського провулку.

 

Прохання до водіїв не залишати транспорт в порушення правил, а також бути гранично уважними, неухильно дотримуватися сигналів регулювальників, вимог дорожніх знаків, і передусім тимчасово встановлених.

 

Прес-служба Департаменту ДАІ МВС України


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool