У третьому кварталі 2012 року податкова перевірить лише 46 сільгоспвиробників

Серпень 01, 2012 | Новини | Переглядів: 1097 | Коментарі: 0

До плану-графіку документальних планових перевірок на третій квартал 2012 року включено тільки 46 підприємств сільського господарства.

У загальному обсязі перевірок у третьому кварталі (1,7 тис. суб’єктів господарювання) питома вага аграріїв складатиме лише 2,6%. В цілому, до плану-графіку перевірок на I півріччя 2012 року було включено 211 сільгоспвиробників, що складало 5% від усіх суб’єктів господарювання, охоплених плановими заходами.
Минулого року планово було перевірено 665 суб’єктів господарювання цієї галузі (5,4% від загальної кількості планових перевірок).
Водночас у цьому році податкова не провела жодної перевірки представників сільського господарства, що отримали державні компенсації у зв’язку з втратою врожаю.
Фахівці ДПСУ розраховують, що зниження перевірок сприятиме розвитку аграрного сектору національної економіки, а також активнішій участі виробників у програмах державної підтримки сільського господарства.
Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПС у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool