У Світловодську відновлено роботу котельні

Грудень 09, 2019 | Новини | Переглядів: 1692 | Коментарі: 0

Котельня №3 працює у плановому режимі. Про це повідомляє радник голови Кіровоградської обласної державної адміністрації з питань житлово-комунального господарства Ігор Васін

 Він разом із в.о. начальника Управління ДСНС області Олексієм Родіоновим сьогодні проінспектували ситуацію з відновлення теплопостачання у Світловодську.

Як прокоментував Ігор Васін, ремонтні бригади впродовж дня усунули два пориви на магістральних тепломережах. Нових поривів не виявлено.
Також завтра за ініціативи обласної державної адміністрації він проведе нараду із представниками світловодських промислових підприємств для оперативної допомоги у відновленні теплопостачання в місті.

Як відзначив голова обласної державної адміністрації Андрій Балонь, із метою забезпечення повноцінного освітнього процесу місцеві школи, які підключені до котельні №2, працюватимуть у дві зміни. У цих навчальних закладах температура в приміщеннях відповідає санітарним нормам. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool