У Світловодську рятувальники провели роз’яснювальну роботу (ФОТО)

Грудень 04, 2020 | Новини | Переглядів: 543 | Коментарі: 0

4 грудня фахівці Світловодського міськрайонного відділу У ДСНС в області провели роз’яснювальну роботу у м. Світловодськ.

Вогнеборці переконували громадян у тому, що їхнє життя, здоров’я та добробут залежать від суворого дотримання правил безпеки у повсякденному житті. Рятувальники наголосили, що не завадить зайвий раз упевнитись у справності побутових електричних мереж та приладів, газового обладнання, вентиляційних систем, перевірити, чи сірники та легкозаймисті речовини надійно сховані від малюків, не користуватись печами і грубами, у яких є тріщини, не курити в ліжку. Важливо вчасно проводити сервісне обслуговування побутової техніки, причому робити це у спеціалізованих сервісних центрах.

Рятувальники попередили також про небезпеку виходу на тонку кригу, закликали бути дуже обережними під час риболовлі. А також настійно рекомендували пильнувати дітей та дбати про їх безпеку.

У процесі роз’яснювальної роботи рятувальники розповсюдили серед громадян листівки застережного змісту.

У Світловодську рятувальники провели роз’яснювальну роботу (ФОТО)

У Світловодську рятувальники провели роз’яснювальну роботу (ФОТО)

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool