У Світловодську працівники міліції затримали підозрюваних у скоєнні розбійного нападу

Жовтень 28, 2011 | Новини | Переглядів: 1179 | Коментарі: 1

Працівники Світловодського МВ УМВС України в Кіровоградській області за підозрою у скоєнні розбійного нападу затримали двох жителів району, 17 та 16 років. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

Вихідного дня близько 23 години ночі до міськвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що на одній із вулиць районного центру двоє невідомих напали на місцевого жителя.
Працівники міліції терміново виїхали на місце події та з’ясували, що до 29-річного потерпілого підійшли двоє юнаків та, погрожуючи застосуванням пневматичного пістолета і дерев’яної бити, відібрали у чоловіка мобільний телефон, гроші у сумі 7 гривень і навіть пляшку пива. Після чого, зникли з його поля зору.
У ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили особи підозрюваних у скоєнні злочину та через дві доби затримали їх. З’ясувалося, що хлопці взяли зброю у свого знайомого та вирішили з її допомогою дістати грошей.
За цим фактом порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 187 КК України (розбійний напад, вчинений за попередньою змовою групою осіб), санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років з конфіскацією майна. Знаряддя вчинення злочину (пневматичний пістолет та биту), а також викрадений мобільний телефон правоохоронці вилучили. Слідство триває.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool