У Світловодську громадянам нагадали про пожежну безпеку у побуті

Травень 24, 2018 | Новини | Переглядів: 734 | Коментарі: 0

24 травня фахівці Світловодського міськрайонного відділу У ДСНС поспілкувалися з жителями районного центру на тему безпеки життєдіяльності.

Увагу громадян було закцентовано на дотриманні правил пожежної безпеки у повсякденному житті: це і використання побутових електро- та газових приладів (ні в якому разі не саморобних або з несправностями), стан електромережі у будинку чи квартирі, обережне користування відкритим вогнем, небезпека паління у ліжку тощо.

Особливо рятувальники просили дбати про безпеку дітей: у малих непосид розпочинаються канікули, тому буде більше часу для пригод і досліджень, причому не завжди безпечних. Часом саме брак уваги з боку дорослих спонукає дітей до відчайдушних вчинків, які, на жаль, деколи закінчуються трагічно. Крім того, шкоди і довкіллю, і власному господарству може завдати шкідлива звичка курити: необережно кинутий недопалок може потрапити на балкон сусідіньої квартири, призвести до пожежі на подвір’ї, а на відкритій місцевості – спричинити пожежу сухої трави.

Користуючись нагодою, рятувальники ще раз наголосили мешканцям Світловодська на необхідності дотримання правил пожежної безпеки у екосистемах, адже неподалік міста є неймовірно мальовничий куточок для відпочинку – поряд з Блакитним озером. Тож щоб не завдати лісовому господарству значної шкоди, мають суворо дотримуватись правил пожежної безпеки навіть під час дозвілля.

Тож, шановні громадяни! Будьте обережні, бережіть своє життя! Якщо трапилась пожежа, телефонуйте за номером «101».

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool