У Світловодську громадянам нагадали правила пожежної безпеки

Серпень 17, 2018 | Новини | Переглядів: 663 | Коментарі: 0

Протягом усього року фахівці пожежно-рятувальних підрозділів Кіровоградської області здійснюють профілактичні заходи із населенням. 

Роз’яснювальна робота – один із методів роботи із громадянами різного віку. Інформативна бесіда віч-на-віч із людиною дозволяє сподіватись, що почуте добре запам’ятається та будуть зроблені відповідні висновки.

Так, 16 серпня мали можливість зрозуміти та засвоїти правила безпеки у побуті жителі м. Світловодськ.

Рятувальники акцентували увагу громадян на тих моментах, які дозволять бути впевненим у безпеці власного помешкання: звичка вимикати з розеток побутову техніку, перекривати газ та воду, тримати на контролі стан електрогосподарства в будинку чи квартирі, не палити у ліжку та взагалі уникати куріння в приміщеннях, особливо у стані алкогольного сп’яніння, постійно інструктувати дітей щодо правил користування побутовою технікою та заборона пустощів із небезпечними предметами.
Крім того, зараз особливо актуальна проблема із вибухонебезпечними предметами, які, пролежавши у землі з часів Другої світової війни, повсякчас з’являються на вже не раз оброблених садових чи городніх ділянках громадян, біля водойм, кар’єрів тощо. Тому рятувальники нагадали, як діяти у такому випадку.

Протягом усього року фахівці пожежно-рятувальних підрозділів Кіровоградської області здійснюють профілактичні заходи із населенням.

Крім усної інформації, громадяни отримали від рятувальників листівки застережного змісту щодо правил поведінки в екосистемі, на водоймах та із вибухонебезпечними предметами.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool