У Світловодському районі провели попереджувальну роботу

Вересень 12, 2018 | Новини | Переглядів: 614 | Коментарі: 0

На Кіровоградщині продовжують дбати про пожежну безпеку в екосистемах регіону.

Працівники Служби порятунку, лісівники та працівники поліції посилили роз’яснювальну роботу серед громадян щодо необхідності суворого дотримання правил безпечного поводження під час перебування на території лісових масивів та лісопаркових зон.

Адже першопричиною усіх вогневих випадків у екосистемах фахівці вважають людський чинник. Зокрема необачно кинуті непогашені сірники, недопалки, спалювання пожнивних залишків, сміття, сухої трави та бур’янів, яке в суху й теплу погоду може швидко перерости у масштабні пожежі, з наслідками яких дуже важко впоратись. Саме тому рятувальники спільно з працівниками лісового господарства та правоохоронцями постійно здійснюють рейди у лісових масивах області, проводять роз’яснювальну роботу серед відпочивальників і відвідувачів лісу щодо неприпустимості використання вогню у період високої пожежної небезпеки, розведення багать у лісах або у безпосередній близькості від них.

12 вересня попереджувальну роботу провели на території лісопаркової зони у Світловодському районі. Учасники рейду поспілкувались з громадянами, вручили їм застерігаючі листівки щодо безпечної поведінки у лісі та нагадали, що негативні наслідки лісових пожеж, в першу чергу, відобразяться на їх здоров’ї й добробуті, оскільки вогонь та їдкий дим може дістатись і до їх осель та порушити звичний хід життя.

Служба порятунку звертається до усіх громадян з проханням суворо дотримуватись правил пожежної безпеки, щоб не дати руйнівній вогняній стихії жодного шансу нашкодити життю, здоров’ю або матеріальному добробуту ваших родин.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool