У січні 2013 року платники Кіровоградщини сплатили до зведеного бюджету 172,6 млн. грн. податків

Лютий 19, 2013 | Новини | Переглядів: 873 | Коментарі: 0

У порівнянні з аналогічним періодом 2012 року надходження збільшились на 29,3 млн. грн. або на 20,4 відсотка. Прогнозні завдання січня цього року виконано на 104,9 відсотка.

До загального фонду державного бюджету надійшло 62,1 млн. грн. Порівняно з січнем 2012 року приріст доходів становить 16,2 млн. грн. До місцевих бюджетів Кіровоградської області у січні 2013 року надійшло 109,6 млн. грн. Порівняно з січнем минулого року надходження зросли на 15,8 відсотка.
Збільшення надходжень до зведеного бюджету забезпечено усіма інспекціями області. Так, наприклад, Маловисківською МДПІ, Гайворонською МДПІ, Олександрійською ОДПІ у порівняні з січнем 2012 року зібрано податків та зборів відповідно на 49,4%, 29% та 28,2% більше.
У повному обсязі податківцями Кіровоградської області забезпечено надходження з податку на прибуток, податку на додану вартість, збору за спеціальне використання лісових ресурсів, податку на доходи фізичних осіб та ін.

Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПС у Кіровоградській області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool