У школи Кіровоградщини підуть майже 8 тисяч першокласників

Липень 12, 2022 | Новини | Переглядів: 1992 | Коментарі: 0

11 липня під час наради з питань підготовки до нового навчального року, директорка департаменту освіти та науки Кіровоградської ОВА Ельза Лещенко розповіла про організацію цьогорічного навчання у школах.

За словами посадовиці, пріоритет у 2022/2023 навчальному році – це безпека дітей під час освітнього процесу. Тому заклади освіти працюватимуть лише за умови забезпечення всіх аспектів безпеки перебування дітей у школах.

«2022/2023 навчальний рік в області розпочнеться 1 вересня 2022 року та закінчиться 30 червня 2023 року. Освітній процес плануємо здійснювати в очному (денному) режимі, якщо не буде суттєвих змін», - зазначила Ельза Лещенко.

Також вона акцентувала, що цьогоріч у перші класи шкіл Кіровоградщини піде 7 825 учнів, з них 193 з числа внутрішньо переміщених осіб.

«Наша задача як освітян створити безпекові, освітні, моральні, психологічні та етичні умови для дітей, які переїхали до нас на території», - наголосила Ельза Лещенко.

Нагадаємо, начальник Кіровоградської ОВА Андрій Райкович акцентував, що навчальний процес офлайн розпочнеться виключно за умови безпеки учнів та педагогічного колективу. Новий навчальний рік школи почнуть лише за наявності «паспортів безпеки». 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool