У школах Кропивницького 2,5 рази підняли вартість сніданків

Серпень 24, 2016 | Новини | Переглядів: 1357 | Коментарі: 0

Учні 1-4 класів у загальноосвітніх школах Кропивницького снідатимуть краще. Рішення про збільшення вартості харчування одного школяра прийням виконавчий комітет міської ради вчора, 23 серпня.

Відповідно до прийнятого рішення, на одного учня з 1 вересня 2016 року буде виділятися 7 гривень, що на дві гривні більше, ніж у минулому році. Для цього у міському бюджеті передбачається на організацію дитячого харчування додатково 1,2 мільйона гривень.

- Загалом ми у 2,5 рази підняли вартість сніданків у школах Кропивницького у порівнянні з 2014 – 2015 навчальним роком, - відзначив міський голова Андрій Райкович. – При цьому сніданки за рахунок бюджетних коштів отримують всі учні початкових класів у всіх школах обласного центру.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool