У школах Кіровограда розпочались профілактичні акції

Квітень 02, 2012 | Новини | Переглядів: 1125 | Коментарі: 0

Кіровоградським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, в рамках діяльності спеціалізованого формування «Мобільний консультаційний пункт соціальної роботи» розпочато проведення профілактичних заходів в загальноосвітніх навчальних закладах міста.

Як повідомив директор Центру Олег Краснокутський, дані заходи спрямовані на профілактику негативних явищ у дитячому та молодіжному середовищі, які останнім часом набувають жахливих розмірів.
Окрім спеціалістів Центру у проведенні лекцій, бесід, тренінгів, відеолекторіїв беруть участь і представники громадських та благодійних організацій міста.
Так 28 березня 2012 року, для учнів ЗОШ № 35, Кіровоградським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та благодійним фондом «Повернення до життя» проведено заходи з профілактики вживання шкідливих речовин, безпечних статевих стосунків, правової тематики та роз’яснено, які наслідки можуть бути через захоплення шкідливими звичками.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool