У середмісті Кропивницького.відбувся рейд (ФОТО)

Листопад 17, 2022 | Новини | Переглядів: 799 | Коментарі: 0

Вчора співробітники ГУ ДСНС у Кіровоградській області провели роз’яснювальну роботу у середмісті Кропивницького. 

У середмісті Кропивницького.відбувся рейд

У середмісті Кропивницького.відбувся рейд

У середмісті Кропивницького.відбувся рейд


Спілкуючись із перехожими біля великих торгово-розважальних центрів та у багатолюдних місцях, фахівці пожежно-рятувальної служби пояснювали, чому важливо під час повітряної тривоги бути в укритті, як діяти при виявленні вибухонебезпечних предметів та як поводитись в умовах радіаційної чи хімічної загрози.

Надзвичайники також нагадали громадянам про необхідність попіклуватися про безпеку дітей та дали рекомендації, як убезпечити своє житло від пожежі під час аварійних відключень світла. Йшлося також про безпечний перебіг опалювального сезону.
Рятувальники радили кропивничанам не спалювати сухе листя, не розкладати багаття біля житлових будинків та господарчих споруд, а побутовими електричними та газовими приладами користуватися за правилами.

У ході роз’яснювальної роботи працівники Служби порятунку розповсюдили серед жителів обласного центру листівки із застереженнями.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool