У середмісті Кропивницького знову відбувся рейд (ФОТО)

Березень 18, 2023 | Новини | Переглядів: 743 | Коментарі: 0

Щоб поширити серед громадян важливу інформацію найбільш ефективно, рятувальники щодня спілкуються з населенням на вулицях міст та сіл. Три найважливіші аспекти безпеки життєдіяльності потребують дуже серйозної уваги людей.

У середмісті Кропивницького знову відбувся рейд

У середмісті Кропивницького знову відбувся рейд

У середмісті Кропивницького знову відбувся рейд

У середмісті Кропивницького знову відбувся рейд


По-перше, у зв’язку із високою ймовірністю ворожих ракетних обстрілів не варто ігнорувати сигнали повітряної тривоги, а обов’язково прямувати в укриття.

По-друге, необхідно бути максимально обережними з вогнем у побуті, дтримуватись правил пожежної безпеки та правил експлуатації побутових газових та електричних приладів, пічного опалення, а також генераторів, стежити за справністю електромережі. Рятувальники також наголосили, що за провокування пожеж у екосистемах паліїв очікує адміністративна або кримінальна відповідальність.

По-третє, територія України перенасичена вибухонебезпечними предметами і немає безпечного місця для людини.

Саме на цих трьох речах рятувальники наголошували перехожим у середмісті обласного центру та розповідали правила безпеки, які слід чітко знати кожному. А на закріплення розмови громадяни отримали газету “Палаючі новини”, а діти - навчальні брошури від дитячого фонду UNICEF.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool