У селі Бережинка поліція забезпечує правопорядок

Червень 28, 2017 | Новини | Переглядів: 1053 | Коментарі: 0

У господарському спорі через майнові права обидві сторони залучають на підтримку сторонніх осіб, тим самим провокують конфлікт.

Нині на території навколо спірної ділянки у Кіровоградському районі в цілодобовому режимі несуть службу працівники поліції. Завдання поліції – забезпечення безпеки людей, забезпечення правопорядку і спокою у населеному пункті та на прилеглій до сільгосппідприємства території.
Відповідно до своїх повноважень, поліцейські жодним чином не втручатимуться в майнові спори та роботу підприємства.
Правоохоронці закликають представників обох сторін конфлікту не вдаватися до протистоянь, не провокувати громаду, а дочекатися рішення суду.
Але в той же час усі спроби дестабілізувати ситуацію, у тому числі силовими методами, будуть негайно припинені, а дії порушників отримають принципову правову оцінку.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool