У рятувальників Кіровоградщини - сучасний медичний центр європейського рівня (ФОТО)

Листопад 17, 2011 | Новини | Переглядів: 1611 | Коментарі: 0

Вже на сто відсотків завершено роботи по реконструкції приміщень під сучасний медичний центр, який обслуговуватиме рятувальників області. 14 листопада начальник управління генерал-майор служби цивільного захисту Віктор Васильович Федорчак оглянув стан готовності будівлі й відзначив, що робота будівельників і особового складу виконана дуже сумлінно і якісно, та висловив всім, хто був причетний до цієї відповідальної роботи, подяку.

Нове приміщення відкриває нові перспективи: у ньому вже є функціональні кабінети для роботи лікарів – терапевта, отоларинголога, окуліста, дерматолога, невропатолога, психофізіолога, стоматолога, приміщення реєстратури, аптечний склад, фізіотерапевтичний та масажний кабінети, маніпуляційна, кабінети для перев’язок та стерилізації інструментів, а також приміщення для персоналу, що перебуває на цілодобовому чергуванні. До цього лікарі УМНС працювали у пристосованих приміщеннях. Нині вони отримують у своє розпорядження суперсучасні робочі місця з усіма можливими зручностями, оснащені усім необхідним для комфортного обслуговування пацієнтів. Жодної деталі не пройшло повз увагу, не було забуто жодної дрібниці від освітлення в кабінетах, оснащення місць відпочинку для фельдшерів, які чергуватимуть протягом усієї доби, до естетичного оформлення приміщень картинами і кімнатними рослинами.
Активно ведеться робота по отриманню ліцензії на надання медичних послуг не лише рятувальникам обласного центру, а й районних відділів та членам їх родин, а також співробітникам УМНС, які працюють за вільним наймом, працівникам Управління Держтехногенбезпеки в області і територіального управління Держгірпромнагляду. З’являється реальна можливість отримувати більший спектр медичних послуг та процедур і у ветеранів служби порятунку, які своєю самовідданою працею заслужили якнайуважнішого ставлення. Наразі планується відкрити ще і власну лабораторію та оновити обладнання кабінету фізіотерапії.
Нове приміщення медцентру має стати завершальною ланкою у процесі становлення медицини пожежно-рятувальної служби Кіровоградщини. Тож всі роботи завершено і готуємось до урочистого відкриття.

Ірина Левочко,прес-служба УМНС в області.

У рятувальників Кіровоградщини - сучасний медичний центр європейського рівня (ФОТО)

У рятувальників Кіровоградщини - сучасний медичний центр європейського рівня (ФОТО)

У рятувальників Кіровоградщини - сучасний медичний центр європейського рівня (ФОТО)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool