У раніше судимого мешканця Кіровоградщини поліцейські вилучили марихуану

Березень 02, 2017 | Новини | Переглядів: 866 | Коментарі: 0

38-річний житель Голованівського району «заготовив» понад 250 грамів нарковмісних рослин для власного вживання. За повторне вчинення злочину через свою пагубну звичку зловмисник може опинитися за гратами на строк до 5 років.

«Поліцейські провели обшук у будинку, де нині мешкає чоловік, а також у підсобних і господарських приміщеннях домоволодіння. У результаті виявили та вилучили 8 паперових згортків із речовиною, яка відповідно до висновку експерта, є особливо небезпечним наркотичним засобом – канабісом. Встановлено, що рослини коноплі місцевий мешканець зірвав за межами населеного пункту, приніс додому, подрібнив та висушив. Вилучили поліцейські і саморобний пристрій, за допомогою якого чоловік вживав марихуану», - розповів начальник Голованівського відділу поліції Олександр Головань.
Зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.


Сектор комунікації
поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool