У рамках реалізації медичної реформи в Голованівській ЦРЛ створюватиметься центр ранньої діагностики

Березень 21, 2012 | Новини | Переглядів: 1307 | Коментарі: 0

Заступник голови обласної державної адміністрації Галина Пастух відвідала Голованівську центральну районну лікарню і перевірила хід проведення ремонту у приміщенні, де найближчим часом планується розмістити центр ранньої діагностики.

У лікарні Галина Пастух також оглянула хірургічне, пологове та дитяче відділення. Під час спілкування з медичним персоналом ЦРЛ вона відзначила, що приємно вражена рівнем ремонтних робіт, які проведенні у хірургічному, пологовому та терапевтичному відділеннях та відмітила, що за результатами огляду лікарні вона підніматиме питання перед головою ОДА Сергієм Ларіним стосовно надання пологовому відділенню Голованівської ЦРЛ ІІ рівня надання медичної допомоги вагітним, породіллям та новонародженим.

Галина Пастух вручила виконуючому обов’язки головного лікаря ЦРЛ документи на новий цифровий рентгенівський комплекс, який придбано за кошти державного бюджету у рамках реалізації медичної реформи, започаткованої Президентом України на регіональному рівні. Крім того, вона вручила Голованівській районній лікарні сертифікат на 10 тисяч гривень від депутата обласної ради, засновника фонду «Відродження покоління» Віталія Грушевського – на ремонт приміщення центру ранньої діагностики Голованівської ЦРЛ.
Під час особистого прийому громадян Галина Пастух розглянула ряд питань, з якими до неї звернулися жителі району. Більшість питань стосувались виділення земельних ділянок, надання матеріальної допомоги на лікування, перерахунку пенсій, виплат допомоги «дітям війни». 
Серед низки звернень було вирішене питання про влаштування в обласну лікарню для проходження обстеження сина заявниці із села Розкішного, а також записано на особистий прийом до голови обласної державної адміністрації Сергія Ларіна жительку села Ємилівки, яка звернулася з проханням надати допомогу на лікування її сина.
Під час перебування в районному центрі, Галина Пастух взяла участь у засіданні круглого столу, на якому було обговорено стратегічні напрямки соціальних реформ Президента України: відновлення довіри до державної політики та її спрямованість на покращення життя громадян, комплексне перетворення підходів до оплати праці, податків та соціального забезпечення, сприяння ефективній зайнятості та створення нових робочих місць.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool