У рамках патріотичної акції відзначили трьох рятувальників Кіровоградщини

Листопад 16, 2018 | Новини | Переглядів: 713 | Коментарі: 0

15 листопада у Черкаському інституті пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України відбувся IV етап патріотичної акції «Естафета поколінь», започаткований у 2015 році Державною службою України з надзвичайних ситуацій спільно з Всеукраїнською асоціацією ветеранів війни та служби цивільного захисту

 Метою цього заходу є активізація духовного, соціально-культурного потенціалу особового складу, сприяння патріотичному вихованню та професійному становленню молодих фахівців.

За особливо добросовісне виконання обов’язків, високий професіоналізм, особистий внесок у справу цивільного захисту населення трьох працівників Кіровоградщини було нагороджено відзнакою Всеукраїнської асоціації ветеранів війни та служби цивільного захисту: прапорщика служби цивільного захисту Гордового Анатолія, водія-сапера піротехнічного відділення групи піротехнічних робіт АРЗСП Управління; прапорщика служби цивільного захисту Терещенка Володимира, техніка (з аварійно-рятувальних робіт) - дозиметриста рятувального відділення групи рятувальних робіт АРЧ АРЗСП Управління та старшого прапорщика служби цивільного захисту Ткаченка Володимира, командира відділення 1-ї ДПРЧ 1-го ДПРЗ У ДСНС України у Кіровоградській області.

Колектив Управління ДСНС в області щиро вітає колег із нагородами і зичить подальшого професійного та особистого зростання!

 патріотичної акції, трьох рятувальників Кіровоградщини

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool