У прокуратурі області підведені підсумки роботи за перше півріччя

Липень 07, 2016 | Новини | Переглядів: 882 | Коментарі: 0

Сьогодні, під головуванням прокурора області Анатолія Коваленка відбулась розширена оперативна нарада щодо підведення підсумків роботи органів прокуратури Кіровоградщини у першому півріччі поточного року.

У ході наради, за участю заступників прокурора області, керівників місцевих прокуратур та структурних підрозділів прокуратури області, визначено заходи, спрямовані на підвищення ефективності діяльності, а також основні завдання в умовах в умовах кардинальної реорганізації всієї правоохоронної системи.
Крім того, заслухано звіти керівників структурних підрозділів апарату прокуратури області та місцевих прокуратур щодо результатів роботи, наявних проблемних питань та шляхів їх вирішення.
За результатами наради прийнято відповідне рішення. Ним визначено низку заходів, які необхідно реалізувати найближчим часом.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool