У прокуратурі області кадрові зміни

Червень 13, 2012 | Новини | Переглядів: 1412 | Коментарі: 0

Генеральним прокурором України В. П. Пшонкою проведено структурні та штатні зміни в низці прокуратур обласного рівня, зокрема і прокуратурі Кіровоградщини. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі прокуратури області

Про це повідомив начальник відділу роботи з кадрами прокуратури області Леонід Панченко.
«З метою удосконалення організації роботи, підвищення ефективності конституційної функції органів прокуратури з представництва інтересів громадян та держави у судах у структурі органів прокуратури Кіровоградської області, наказом Генерального прокурора України створено управління представництва, захисту інтересів громадян та держави в суді. До складу управління входять чотири відділи прокуратури області:
- відділ представництва інтересів громадян і держави в судах;
- відділ захисту інтересів громадян і держави у сфері земельних відносин;
- відділ захисту інтересів громадян і держави при виконанні судових рішень.
Очолила новостворене управління представництва, захисту інтересів громадян та держави у суді прокуратури Кіровоградської області молодший радник юстиції Федунець Зоя Олексіївна.
Зоя Олесіївна 1979 року народження. В органах прокуратури працює з 2002 року. До цього призначення обіймала посаду начальника відділу захисту інтересів громадян і держави при виконанні судових рішень».
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool