У прокуратурі Кіровоградської області відбувся семінар

Жовтень 30, 2017 | Новини | Переглядів: 830 | Коментарі: 0

Під головуванням прокурора області Анатолія Коваленка, за участі прокурора відділу Генеральної прокуратури України Василя Куцика та викладача Національної академії прокуратури України Василя Кожухаря, відбувся навчально-методичний семінар на тему: «Організація прокурорського нагляду за додержанням законів при виконанні судових рішень у кримінальних провадженнях та інших заходів примусового характеру».

У заході взяли участь працівники апарату прокуратури області, керівники місцевих прокуратур, їх заступники та прокурори, відповідальні за нагляд на вказаній ділянці роботи.

Під час семінару розкрито та обговорено такі актуальні питання, як організація ефективного прокурорського нагляду за додержанням законів службою пробації при виконанні кримінальних покарань не пов’язаних з позбавленням волі, захист прав в’язнів на охорону здоров’я, належне розслідування випадків катувань, а також порядок проведення перевірок в діяльності установ виконання покарань.

Після виступів відбулося жваве обговорення зазначених тем, в ході якого молоді працівники органів прокуратури отримали важливі теоретичні знання та поради від досвідчених колег.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool