У приміщенні Кіровоградської міської ради триває реконструкція першого поверху під розміщення центру надання адміністративних послуг (ФОТО)

Жовтень 06, 2011 | Новини | Переглядів: 1399 | Коментарі: 0

Кіровоград став одним з трьох міст України, разом з Києвом та Луганськом, де буде реалізовано проект створення Центру надання аміністративних послуг.

Визначено, що центр буде розташований у лівому крилі першого поверху Кіровоградської міської ради (вхід – з вулиці Тимірязєва). Сьогодні тут повним ходом ідуть ремонтні роботи майбутніх приміщень ЦНАПу За інформацією координатора проекту в міській раді Антона Шевченка, їх загальна площа становитиме близько 700 кв. м. На постійній основі в центрі працюватиме 51 особа, за графіком – ще 20 осіб. Центром надаватиметься 91 адміністративна послуга, а щоденно планується обслуговувати близько 500 відвідувачів. Працюватиме центр з 9-ї до 16-ї години, до 20-ї години і в суботу тут чергуватимуть працівники відділу дозвільних процедур. На сьогодні уже проведено інвентаризацію адміністративних послуг, визначено перелік тих, що надаватимуться в центрі, розроблено й затверджено положення про центр, визначено служби, територіальні відділення відомств, що крім відділів й управлінь міської ради, будуть задіяні в його роботі, розроблено схему їх розташування, з міського бюджету виділено 299 тисяч гривень на реалізацію проекту (левова частка коштів має надійти з державного бюджету). У центрі будуть впроваджені електронні системи документообігу та управління чергою, створені сенсорні інформаційні термінали з виходом до мережі Інтернет, веб-порталу центру, з якого можна буде скачати бланк заяви, відстежувати її проходження. У холі центру працюватиме рецепшн, з відвідувачами працюватимуть два консультанти, буде можливість отримати банківські послуги й таке інше. – Наше завдання – створити такі умови, аби жителі міста отримували якісні адміністративні послуги в короткі терміни, – зазначив Олександр Саінсус. – Деякі питання, що розглядаються в цьому будинку, мають «строк давності» по два–три роки. Саме через це слово «чиновник» набуло негативного забарвлення. Так не повинно бути – чиновники мають працювати на людей і для людей.

джерело , фото Ігоря Філіпенка.

У приміщенні Кіровоградської міської ради триває реконструкція першого поверху під розміщення центру надання адміністративних послуг (ФОТО)

У приміщенні Кіровоградської міської ради триває реконструкція першого поверху під розміщення центру надання адміністративних послуг (ФОТО)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool