У постійній комісії міської ради з питань ЖКГ відбулися кадрові зміни

Грудень 21, 2016 | Новини | Переглядів: 927 | Коментарі: 0

Міська рада Кропивницького внесла доповнення до Положення про свої постійні комісії. Відповідно до прийнятого рішення, Порядок утворення і обрання постійних комісій тепер передбачає можливість збільшення їх чисельного складу понад 7 депутатів, якщо це буде встановлено окремим рішенням міської ради.

Першою, на кому опобували новацію, стала постійна комісія міської ради з питань житлово-комунального господарства, енергозбереження та комунальної власності. Депутати ввели до її складу додатково своїх колег Андрія Кролевця та Григорія Сергієнка.

Про це FOTOINFORM.NET  повідомили у прес-службі Кіровоградської міської ради

Визначився депутатський корпус і з керівництвом цієї комісії: її очолить Володимир Зайченко. Попередньо міська рада задовольнила заяву екс-керівника комісії ЖКГ Романа Розгачова і припинила його повноваження. У той же час, він залишається членом комісії, яку довгий час очолював.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool