У Петрівському районі відбулося відпрацювання житлового сектора

Березень 28, 2018 | Новини | Переглядів: 775 | Коментарі: 0

28 березня працівники Петрівського районного сектора Управління ДСНС в області провели роз’яснювальну роботу щодо правил пожежної безпеки у весняний період серед мешканців селища Петрове. 

Рятувальники зокрема зробили наголос на тому, що незабаром господарі садиб розпочнуть активно наводити лад на подвір’ї, а це значить, що виникне потреба в утилізації сміття природного чи побутового походження.

Спалювання – найгірший спосіб позбавитись від непотребу, оскільки це не лише шкодить здоров’ю, але може призвести до пожежі, завдати шкоди самій людині та довкіллю. Також рятувальники нагадали правила безпечного користування газовими та побутовими електричними приладами, наголосили на недопустимості використання саморобної або несправної побутової техніки та обладнання, на необхідності регулярної перевірки систем вентиляції у житлових приміщеннях. 

Також фахівці рятувальної справи закликали громадян бути обережними і дотримуватись правил безпеки при виявленні вибухонебезпечних предметів та боєприпасів часів Другої світової війни, які часто виявляють під час весняно-польових або господарчих робіт.
Крім того, фахівці Служби порятунку закликали батьків подбати про безпечне дозвілля дітей під час канікул, аби не виникло бажання експериментувати з небезпечними предметами, гуляти біля водойм тощо.

Під час проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи серед жителів смт Петрове було розповсюджено листівки з правилами безпеки життєдіяльності.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool