У Петрівському районі чоловіка на пожежі врятував односелець

Липень 14, 2011 | Новини | Переглядів: 1306 | Коментарі: 0

37-річний мешканець с. Чечеліївка Петрівського району допомагав товаришу на будівництві. Раптом помітив, що з вікна сусіднього будинку йде дим. Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі УМНС України в області

Запідозривши негаразд, він викликав рятувальників, а сам кинувся на допомогу, адже знав, що у будинку проживає 60-річний інвалід І групи. Не зволікаючи, він вибив вікно, з якого йшов дим, та витягнув на подвір’я непритомного господаря. На місце події прибули рятувальники та бійці місцевої добровільної пожежної дружини. Пожежу ліквідували. Причиною займання стало паління у ліжку постраждалого. На щастя, допомоги медиків чоловік не потребував. А от придбати нові меблі та телевізор йому доведеться.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool