У Петрівській виправній колонії змагалися кращі кухарі-засуджені

Серпень 18, 2014 | Новини | Переглядів: 831 | Коментарі: 0

15 серпня 2014 року, в Петрівській виправній колонії управління ДПтС України в Кіровоградській області (№49) відбувся конкурс «Кращий кухар». За звання найкращого кухаря установи змагалися троє засуджених.

«Засуджені, які брали участь у конкурсі, дуже відповідально ставляться до своєї роботи, », - зазначив виконуючий обов’язки завідувача їдальнею установи Сергій Швидкий.
Метою заходу було підвищення рівня фахової підготовки кухарського складу їдальні установи, розкриття їх творчого потенціалу, а також розширення асортименту страв в меню для засуджених та осіб, взятих під варту.
Змагання складалося з двох частин. У теоретичній частині засуджені проявили знання з основ безпеки праці, технології приготування страв та санітарно-гігієнічних вимог при обробці продуктів харчування.
Під час практичної частини конкурсанти безпосередньо готували страви, демонструючи свою професійну майстерність і фантазію щодо їх оформлення. Учасники конкурсу були забезпечені однаковими інгредієнтами з повсякденного набору продуктів харчування. За визначений час кухарі приготували український борщ, кашу із соусом, картоплю пюре, м’ясну страву, салати із свіжих овочів та малосольних огірків, компот з сухофруктів.
Оцінювати талант конкурсантів та визначати естетичні і смакові якості приготовлених страв зібралося журі, до складу якого увійшли: заступник начальника колонії з інтендантського та комунально-побутового забезпечення Василь Сироватка, начальник сектору по роботі з персоналом управління Олександр Горбенко та виконуючий обов’язки начальника їдальні Петрівської виправної колонії (№49) Сергій Швидкий.
За підсумками конкурсу переможцем визнано засудженого В., якого нагородили грамотою та заохоченням від начальника установи, що занесене до особової справи.
Проведення такого конкурсу в установі вже стало традицією, оскільки участь у подібних заходах, в першу чергу, дає змогу вдосконалювати кухарську техніку та навички і спонукає засуджених кухарів ставитись до своєї справи не як до рутинної щоденної праці, а як до цікавої, творчої професії.

Бурлак Наталія Петрівська виправна колонія управління ДПтС України в Кіровоградській області (№49)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool