У оновленому бюджеті передбачено також фінансові ресурси,- Сергій Кузьменко

Березень 13, 2017 | Новини | Переглядів: 690 | Коментарі: 0

Голова облдержадміністрації під час апаратної наради акцентував увагу на фінансових можливостях обласного бюджету - 2017, зміни до якого були підтримані минулої п’ятниці депутатами обласної ради.

- Зміни до обласного бюджету, які ми прийняли, визначають пріоритети, над якими нам разом з депутатами працювати упродовж року, - зазначив Сергій Кузьменко. Він подякував депутатському корпусу за підтримку пропонованих змін до основного фінансового документу області. – Сподіваюсь, що ми і надалі співпрацюватимемо у такому ж форматі і швидко прийматимемо рішення на користь громади Кіровоградщини, - сказав голова ОДА.

За словами Сергія Кузьменка, окрім підвищення рівня заробітної плати освітянам, у оновленому бюджеті передбачено також фінансові ресурси на виготовлення проектно-кошторисної документації для реалізації низки важливих проектів у спорті, охороні здоров'я, освіті та ін. галузях. Передбачено також кошти на завершення проектів, розпочатих минулого року. - Маємо завершити реалізацію проекту з будівництва гуртожитку для переселенців "Побудуємо майбутнє разом" у Новгородці, реконструкцію обласної дитячої лікарні, ремонт окремих корпусів обласної лікарні, - підкреслив Сергій Кузьменко. – Заплановано також проведення ремонту в низці спортивних закладів.

Фінансову підтримку з обласного бюджету отримають кардіоцентр та обласний онкодиспансер, зокрема для підвищення якості хірургічних послуг. Що стосується останнього, на переконання Сергія Кузьменка, хірургічне відділення онкодиспансеру давно потребує якісних змін. – Ми зробили перший крок – передбачили кошти для того, щоб розпочати такі зміни. Будемо сподіватися, що ресурси, що маємо отримати з ДФРР та державного фонду соціально-економічного розвитку дадуть можливість реалізувати цей амбіційний проект, - підкреслив очільник області.

Серед інших важливих напрямків, на які в бюджеті виділено кошти, голова ОДА виокремив – будівництво доріг.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool