У Олександрівському районі проведено командно-штабні навчання

Травень 24, 2018 | Новини | Переглядів: 951 | Коментарі: 0

24 травня на території однієї з військових частин в Олександрівському районі відбулись командно-штабні навчання щодо дій органів управління та сил цивільного захисту на випадок надзвичайної ситуації на об’єкті Збройних Сил України.

Участь у навчаннях взяли перший заступник голови Кіровоградської ОДА Сергій Коваленко, начальник Управління полковник служби цивільного захисту Віталій Миронюк, члени районної комісії з питань ТЕБ та НС, а також комісії з питань евакуації та представники органів управління і сил ЦЗ Олександрівського району.

До тренувань залучались сили та засоби Управління ДСНС у Кіровоградській області.
Тактичний задум навчань полягав у створенні обстановки, яка відповідала надзвичайній ситуації, а саме: під час погрузки боєприпасів на технічній території військової частини виникла пожежа. Згодом відбувається детонація боєприпасів з утворенням кілометрової зони ураження. В небезпеці опиняється особовий склад об’єкта та 1100 мешканців військового містечка.

Завдання учасників тренувань – оцінка обстановки, прийняття правильних рішень, проведення запобіжних заходів та виконання необхідних дій за призначенням у межах повноважень.

Крім того, кінцевою метою командно-штабних навчань є відпрацювання спільних дій усіх залучених ланок, підвищення оперативної готовності органів та сил ЦЗ, практичне виконання заходів з ліквідації надзвичайних ситуацій та евакуації людей.

Прес-служба У ДСНС в області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool