У Новоархангельському районі радять громадянам не послабляти контроль за пожежною безпекою

Квітень 02, 2018 | Новини | Переглядів: 953 | Коментарі: 0

2 березня рятувальники провели профілактичне відпрацювання житлового сектора смт Новоархангельська. Спиняючи перехожих, фахівці Служби порятунку звертались до них із запитанням: «Чи безпечна ваша оселя у протипожежному відношенні?» 

Зазвичай, громадяни відповідали ствердно, проте, коли рятувальники пропонували перечитати фактори небезпеки, перераховані в листівках застережного змісту, то, виявлялось, що не все гаразд, як здається на перший погляд.

Так, не всі мешканці селища могли з упевненістю сказати, що електропроводка квартири чи будинку відповідає сучасним вимогам пожежної безпеки. Також деякі громадяни зізнались, що інколи забувають вимикати побутову техніку з розеток перед виходом з дому, вважаючи, що достатньо натиснути кнопку вимкнення живлення на приладі. Рятувальники радити людям пильно слідкувати за приладами обігріву приміщень, системами опалення та не дозволяти дітям гратись із небезпечними предметами.

Крім того, варто остерігатись чіпати на вулиці чи деінде підозрілі металеві предмети, які можуть виявитись старими снарядами часів Другої світової війни. Необхідно помітити місце знахідки та негайно викликати рятувальників за номером «101» або поліцейських – «102».

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool