У Новгородківському районі провели профілактичний рейд

Березень 14, 2018 | Новини | Переглядів: 885 | Коментарі: 0

14 березня з метою всебічного інформування громадян, особливо вразливих верств населення, щодо правил пожежної безпеки у побуті фахівці Управління ДСНС у Кіровоградській області, Новгородківського районного сектора У ДСНС в області спільно з представниками місцевих органів влади та поліції здійснили профілактичний рейд у с. Верблюжка Новгородківського району.

Насамперед рятувальники зустрілись із учнями Верблюзької загальноосвітньої школи та розповіли про правила безпеки, які необхідно знати кожному, аби уникнути небезпечних ситуацій та зуміти врятуватись, якщо все-таки опинився в центрі надзвичайної події.

Зокрема акцентували увагу учнів на правилах пожежної безпеки, розповіли, як діяти при виявленні підозрілих предметів та чому дітям заборонено розважатись біля водойм без нагляду дорослих.

Для наочності та кращого засвоєння вивчених правил безпеки рятувальники роздали школярам листівки застережного змісту.

Згодом рятувальники, дільничний офіцер Новгородківського районного відділення ГУ Національної поліції та заступник голови Верблюзької сільської ради відвідали приватні домогосподарства селян, які мають статус багатодітних родин.
Працівники Служби порятунку, спілкуючись із місцевими жителями, акцентували їхню увагу на тому, щоб ні за яких обставин не залишали маленьких дітей без нагляду, адже малечу завжди тягне до небезпечних речей. Крім того, потрібно постійно проводити бесіди профілактичного характеру, щоб діти чітко знали правила поведінки у різних обставинах та усвідомлювали наслідки своїх необдуманих вчинків.

Також громадянам порадили тримати під контролем стан обігрівачів, систем опалення (груби, печі, котли). Ні в якому разі не користуватись несправним обладнанням, саморобними електрообігрівачами та не перевантажувати електромережу. Рятувальники наголосили на важливості суворого дотримання протипожежної безпеки під час користування відкритим вогнем, порадили не спалювати сміття та залишки рослинності, а краще утилізувати в інший, безпечний, спосіб.

На завершення розмови громадяни отримали листівки із правилами безпеки життєдіяльності.

Прес-служба У ДСНС в області 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool