У незаконному заволодінні транспортним засобом поліцейські викрили двох неповнолітніх

Листопад 04, 2016 | Новини | Переглядів: 697 | Коментарі: 0

Ними виявилися жителі міста Новоукраїнки, 16 та 17 років. У момент скоєння злочину хлопці пошкодили автомобіль, потім не змогли його завести, тому залишили неподалік домоволодіння потерпілої.

У ході проведення профілактичного відпрацювання району поліцейські зупинили на вулиці неповнолітніх, що знаходяться на обліку, аби з’ясувати, причини перебування юнаків у нічний час поза межами місця проживання. У подальшому було встановлено причетність осіб до незаконного заволодіння транспортним засобом.

«Двоє товаришів вночі проникли на територію домоволодіння 44-річної місцевої жительки, звідки угнали автомобіль ВАЗ 2101.
Коли хлопці викочували легковик, допустили його зіткнення з господарською будівлею, внаслідок чого на передніх дверцятах утворились пошкодження у вигляді деформації металу. Це не зупинило неповнолітніх і вони відкотили авто на відстань близько 10 метрів від помешкання потерпілої. Але, переконавшись, що не можуть завести автомобіль, зловмисники залишили його неподалік місця скоєння злочину. Своїми діями особи завдали потерпілій матеріальних збитків на понад 4 тисячі гривень», - розповів начальник Новоукраїнського відділу поліції Ігор Матвійчук.
Матеріали кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України, у даний час направлено до суду. Зловмисникам може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 років.

За матеріалами Новоукраїнського відділу поліції Кіровоградської області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool