У найбільших містах Кіровоградщини з'явилися посиленні патрулі

Серпень 08, 2015 | Новини | Переглядів: 1185 | Коментарі: 0

Крім обласного центру, кількість спільних нарядів у складі працівників міліції та представників громадськості, що патрулюють вулиці, значно збільшено також у Світловодську, Знам’янці та Олександрії.

7 серпня начальник УМВС України в Кіровоградській області Сергій Кондрашенко особисто прибув на інструктаж посилених патрулів у Кіровограді.

Заступник начальника – начальник міліції громадської безпеки УМВС Володимир Куценко перевірив готовність нарядів з числа правоохоронців та представників громадських формувань до патрулювання у Знам’янці.

 

Виконуючий обов’язки начальника управління громадської безпеки Олег Науменко відвідав Світловодський міськвідділ міліції, де провів спільний інструктаж патрулів, які забезпечуватимуть охорону громадського порядку в місті у вечірній час.

 

В Олександрії заступник начальника управління громадської безпеки УМВС Олександр Дьомич озвучив особовому складу міськвідділу та представникам громадських формувань завдання щодо несення служби.

Керівництвом УМВС та міськрайорганів до особового складу й громадськості було доведено інформацію про оперативну обстановку як на території міст та районів, так і в області загалом. Наряди отримали орієнтування на зловмисників, а також перелік осіб, які перебувають на профілактичних обліках.

Загалом у великих містах області до охорони правопорядку приступило близько 300 патрульних з числа правоохоронців та представників громадських формувань.

 

Прес-служба УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool