У міськрайорганах УМВС Кіровоградської області нові призначення

Вересень 13, 2012 | Новини | Переглядів: 1375 | Коментарі: 0

12 вересня начальник УМВС України в Кіровоградській області полковник міліції Костянтин Пожидаєв та перший заступник начальника Управління полковник міліції Руслан Бугринець представили особовому складу Кіровоградського міськвідділу міліції нового керівника.

Підрозділ очолив полковник міліції Колибєлкін Юрій Єгорович, який раніше працював начальником Олександрійського МВ УМВС в області.
Нині цей міськвідділ очолює полковник міліції Горячев Василь Іванович, якого представили підлеглим того ж дня. Новий керівник прибув з ГУ МВС України в Донецькій області.
Кадрові зміни відбулися і у керівному складі інших міськрайорганів внутрішніх справ області. Згідно наказу УМВС від 11.09.2012 № 318 о/с майора міліції Кодака Олександра Олександровича, заступника начальника Новомиргородського РВ, призначено тимчасово виконуючим обов’язки начальника Ленінського ВМ Кіровоградського МВ УМВС в області.
А колишнього начальника Ленінського відділу майора міліції Чуйка Євгена Володимировича – тимчасово виконуючим обов’язки начальника Петрівського районного відділу УМВС України в Кіровоградській області.

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool