У міськраді відбулась зустрч з лідерами міських організацій політичних партій (ФОТО)

Червень 01, 2012 | Новини | Переглядів: 1115 | Коментарі: 0

31 травня  міський голова Олександр Саінсус і секретар міської ради Ігор Волков зустрілися з лідерами кіровоградських міських організацій політичних партій.

На початку зустрічі Олександр Саінсус ознайомив керівників партій із сьогоднішньою соціально – економічною ситуацією в обласному центрі та основними напрямками, де зосереджені зусилля міської влади у вирішенні актуальних проблем територіальної громади міста. Міський голова відзначив, що у Кіровограді зареєстровано 120 міських організацій політичних партій і 306 громадських організацій і висловив переконання, що всіх об’єднує намагання зробити життя у рідному місті кращим і комфортнішим для його мешканців. За інформацією міського голови у минулому році промисловий комплекс Кіровограда забезпечив товарообіг на суму понад 4,7 мільярда гривень. Це велика заслуга керівників і працівників підприємств, установ і організацій обласного центру, наголосив Олександр Саінсус, адже зовсім нещодавно товарообіг в 1 мільярд гривень вважався у Кіровограді значним успіхом. За чотири місяці поточного року товарообіг склав майже 2,2 мільярда гривень, що в 1,5 рази більше за минулорічний показник. Середня заробітна плата по місту виросла до 2287 гривень, проте міський голова визнав, що це поки, що недостатньо для належного забезпечення добробуту кіровоградців. Олександр Саінсус висловив також стурбованість неритмічною діяльністю ряду бюджетоутворюючих підприємств Кіровограда. Озвучивши стан справ у соціальній сфері: освіті, охороні здоров’я, культурі, спорті, жтлово – комунальному господарстві, транспорті, міський голова відзначив як здобутки, так і проблемні питання, які міська влада вирішує сьогодні. Свої плюси і мінуси у діяльності Кіровоградської міської ради назвав під час зустрічі і її секретар Ігор Волков. За його словами, безсумнівним позитивом є те, що міська рада почала працювати системно, всі проекти рішень проходять детальне опрацювання в профільних депутатських комісіях, забезпечена прозорість і публічність в прийнятті рішень через доступ до ознайомлення з проектами рішень міської ради на її офіційному веб – сайті. Атмосфера на сесійних засіданнях, підкреслив Ігор Волков, панує спокійна і робоча, оскільки і більшість і опозиція у вирішенні питань життєдіяльності громади розуміють, що всі разом вони працюють на одну велику партію – партію кіровоградців. Керівники партійних організацій скористалися можливістю задати питання міському голові і секретарю міської ради з цілого ряду важливих проблем. Їх цікавила готовність міської влади технічно забезпечити підготовку виборчих дільниць, організація місць в обласному центрі, де б можна було розміщувати політичну рекламу, робота міського пасажирського транспорту, перспективи зведення у Кіровограді сміттєпереробного заводу, незаконна вирубка дерев, якість ремонту доріг, виділення місця під розміщення пам’ятного знаку Жертвам Голодомору та багато інших. Майже двогодинне спілкування було обопільно корисним, як для керівників міста, так і партійних лідерів, тож міський голова висловив готовність зробити такі зустрічі регулярними.

джерело

фото Ігоря ФІЛІПЕНКА.

У міськраді відбулась зустрч з лідерами міських організацій політичних партій (ФОТО)

У міськраді відбулась зустрч з лідерами міських організацій політичних партій (ФОТО)

У міськраді відбулась зустрч з лідерами міських організацій політичних партій (ФОТО)

У міськраді відбулась зустрч з лідерами міських організацій політичних партій (ФОТО)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool