У міськраді відбулась нарада будівельників

Березень 16, 2012 | Новини | Переглядів: 1159 | Коментарі: 0

14 березня перший заступник міського голови Василь Дзядух провів нараду, на якій було розглянуто питання щодо участі у Програмі будівництва (придбання) доступного житла та аналіз стану незавершеного будівництва на території м.Кіровограда

 На нараду були запрошені представники будівельних фірм, житлових кооперативів, які розпочали будівництво житлових споруд на території міста, але через ряд об’єктивних чи суб’єктивних причин, полишили будівельні майданчики.
Начальник управління капітального будівництва міської ради Віктор Ксеніч нагадав присутнім умови участі у державних програмах та запропонував для ознайомлення законодавчі документи, які регламентують діяльність як інвесторів-фізичних осіб, так і будівельних організацій. Координатор програми «Доступне житло», депутат міської ради Володимир Шведов повідомив про кроки реалізації першого етапу проекту «Доступне житло» в нашому місті, зокрема, про кінцеву стадію проектування майбутніх новобудов.
У першій декаді квітня буде здана в експлуатацію багатоповерхівка по вул. Академіка Корольова, 9, яка зводилась у рамках програми «Молодіжне будівництво». На черзі – довгобуд по вул. Васнєцова.
Завершуючи розмову із забудовниками, перший заступник міського голови Василь Дзядух закликав їх навести лад на будівельних майданчиках: щоб всі вони були огороджені, охоронялись, освітлювались, а територія навколо довгобудів була впорядкована.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool