У міській раді вшанували ветеранів Кіровограда

Жовтень 01, 2015 | Новини | Переглядів: 1124 | Коментарі: 0

Сьогодні, 1 жовтня, у Кіровоградській міській раді відбулися урочистості з нагоди відзначення Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветеранів України.

 Міська влада засвідчила свою повагу людям, за спиною у яких великий життєвий шлях, здолані турботи, героїчне минуле.

 Турбота про людей похилого віку – справа всього суспільства, адже тепло людських сердець, моральна й матеріальна підтримка особливо відчуваються у поважному віці, відзначив у своєму виступі секретар міської ради Іван Марковський. - Ми пам’ятаємо про свій невідплатний борг перед вами і спрямуємо всі зусилля для збереження і примноження ваших досягнень.Ви гідно пройшли крізь всі жахи тоталітаризму, голодоморів, репресій та війн. Ми низько вклоняємося вам за вашу стійкість, мужність, працелюбність, відданість обов’язку.

Під час урочистостей Іван Марковський вручив також ста сорока кіровоградським ветеранам грошову допомогу від міської влади. Слова вітання цього дня на адресу учасників урочистостей звучали і від голови міської організації ветеранів України Віталія Вієвського. А святковий настрій у залі створювали ансамбль народних інструментів «Музики» Кіровоградської музичної школи № 1 ім. Г.Г.Нейгауза, хор «Діти війни» (керівник Неля Черняєва, акомпаніатор Анатолій Чечель), лауреат Всеукраїнського конкурсу профспілок Олександр Меркулов, народний аматорський хор «Ветеран» (керівник Вікторія Карпова, акомпаніатор Юрій Маліновський) та міський професійний духовий оркестр.

джерело


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool