У міській раді відбулось засідання депутатів

Грудень 22, 2011 | Новини | Переглядів: 1257 | Коментарі: 0

20 грудня відбулось друге засідання дванадцятої сесії Кіровоградської міської ради шостого скликання.

В засіданні сесії взяли участь 59 депутатів міської ради, голова Новенської селищної ради О.Мельник, начальник Кіровоградського міського відділу УМВС України в Кіровоградській області Р.Бугринець, представники прокуратури міста, засобів масової інформації.

Головним питанням порядку денного стало внесення змін до рішення Кіровоградської міської ради від 29 грудня 2010 року №67 «Про міський бюджет на 2011 рік». Його прийняття дозволить працівникам бюджетної сфери міста Кіровограда вчасно отримати заробітну плату у грудні, а бюджетним закладам здійснити розрахунки за енергоносії.

За інформацією начальника фінансового управління міської ради Любові Бочкової, у зв’язку з виділенням бюджету міста Кіровограда додаткової дотації на вирівнювання фінансової забезпеченості місцевих бюджетів для забезпечення виплати заробітної плати працівникам бюджетних установ та розрахунків за енергоносії, рішенням міської ради передбачається збільшення видатків по галузі «Освіта» на 4,7 мільйона гривень, по галузі «Охорона здоров’я» – на 2,54 мільйона гривень, по галузі «Культура і туризм» – на 353 тисячі гривень, і по галузі «Фізична культура і спорт» – на 75,2 тисячі гривень.

Крім того, відзначила Любов Бочкова, рішенням сесії розподілена субвенція з державного бюджету у сумі 2,017 мільйона гривень на виплату допомоги сім’ям з дітьми, малозабезпеченим сім’ям, інвалідам з дитинства та тимчасової державної допомоги дітям та субвенція у сумі 2, 018 мільйона гривень на компенсацію за пільговий проїзд окремих категорій громадян.

Окрім цього були прийняті рішення:
про затвердження міської Програми протидії поширенню наркоманії, боротьби, з незаконним обігом наркотичних засобів, психотропних речовин та прекурсорів на 2011-2015 роки;
про внесення доповнення до переліку об’єктів комунальної власності м. Кіровограда, які підлягають приватизації;
про внесення змін до програми „Молодь Кіровограда” на 2011 рік, Міської програми підтримки сімей на 2011 рік та Міської програми відпочинку та оздоровлення дітей на 2011 рік;
звіт про роботу тимчасової контрольної комісії Кіровоградської міської ради з вивчення ситуації, що склалася в дитячо-юнацькій спортивній школі № 2;
про надання одноразової грошової допомоги громадянам міста Кіровограда.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool