У міській раді перевірять законність надання дозволів на розміщення малих архітектурних форм

Січень 31, 2012 | Новини | Переглядів: 1244 | Коментарі: 0

Міський голова Олександр Саінсус доручив секретарю міської ради Ігорю Волкову підготувати розпорядження міського голови по створенню комісії, яка проаналізує прийняті рішення Кіровоградської міської ради щодо отримання підприємцями дозволів на розміщення малих архітектурних форм.

 Приводом для створення такої комісії стало оприлюднення інформації на одному з кіровоградських веб – сайтів, у якій наводяться факти “накладок” у наданні таких дозволів на одну і ту ж земельну ділянку двом підприємцям та повідомляється про пов’язаний з цим тиск, який чиниться на спеціалістів виконавчих органів міської ради.

 За інформацією Ігоря Волкова, до складу комісії увійдуть депутати міської ради та посадові особи виконавчих органів. Комісія перевірить факти, викладені в публікації, підготує відповідний юридичний висновок.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool