У мешканця Кіровограда поліцейські вилучили психотропну речовину

Травень 16, 2016 | Новини | Переглядів: 780 | Коментарі: 0

39-річний житель обласного центру раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення злочинів у сфері незаконного обігу наркотиків.

Правоохоронці перевіряють чоловіка на можливу причетність до збуту наркотичних засобів та «психотропів».

«Під час проведення 13 травня санкціонованого обшуку за місцем мешкання кіровоградця працівники поліції виявили та вилучили психотропну речовину – метамфетаміну, а також прекурсор, які направлено на дослідження», - повідомив начальник 4-го територіального управління Департаменту протидії наркозлочинності Нацполіції України Роман Панасюк.
За результатами експертизи за цим фактом буде прийнято рішення щодо притягнення громадянина до кримінальної відповідальності за ч. 2 ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального кодексу України.
Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 2 до 5 років.

Якщо Вам відома інформація про осіб, причетних до вчинення наркозлочинів, не залишайтесь байдужими, повідомте за телефоном гарячої лінії 095 189 4350, на електронну пошту: dpn4@antidrug.gov.ua. або безпосередньо до працівників за адресою: м. Кіровоград, вул. Велика Перспективна, 30. Конфіденційність гарантується.

За матеріалами відділу
4-гого територіального управління
Департаменту протидії наркозлочинності
Національної поліції України

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool