У мешканців Кіровоградщини вкрали 100 тисяч гривень

Грудень 10, 2014 | Новини | Переглядів: 805 | Коментарі: 0

В гонитві за «легкими» грошима зловмисники, хворі на наркоманію, вдень проникали до помешкань жителів Новгородківського району та скоювали крадіжки. Суму завданих внаслідок злочинів збитків потерпілі обраховують у 100 тисяч гривень.

Затримати зловмисників правоохоронцям вдалося на території іншої області.
Звичка жити за чужий рахунок може обійтися чоловікам у реальний тюремний строк довжиною аж у 6 років.

Наприкінці жовтня до Новгородківського районного відділу міліції надійшло близько десяти заяв від громадян, які повідомляли про квартирні крадіжки.
Повертаючись з роботи додому, потерпіли бачили розбиті вікна та перекидані речі, потім з’ясовувалось, що безслідно зникли: прикраси, готівка та дрібна побутова техніка.
Аби встановити підозрюваних осіб та затримати їх, оперативникам довелося докласти значних зусиль, а також поїхати у відрядження до столиці…
42-річний підозрюваний разом з 39-річним товаришем вже раніше відбували покарання за крадіжки та наркозлочини. Для того, аби якомога менше потрапляти на очі місцевим правоохоронцям, вони переїхали до Києва, де й винайняли собі житло. Однак дорогу додому так і не забули, а тому і поверталися… аби знову красти.
Під час затримання за місцем мешкання зловмисників працівники міліції вилучили частину крадених прикрас та незначну суму готівки… Заощаджувати гроші крадії не мали змоги, оскільки змушені були витрачати їх на наркотики…
По даному факту відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка» - розповідає начальник Новгородківського РВ УМВС України в Кіровоградській області Ігор Брєєв. За ці дії зловмисникам загрожу покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.
СЗГ УМВС в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool