У м. Мала Виска відбувся зональний етап фестивалю дружин юних пожежних

Травень 18, 2018 | Новини | Переглядів: 738 | Коментарі: 0

17 травня у м. Мала Виска на базі загальноосвітньої школи №3 відбувся зональний етап фестивалю дружин юних пожежних. П’ятнадцять шкільних команд – переможниць районних етапів фестивалю змагались за право виступати на обласній сцені.

Нелегко було членам журі з-поміж усіх обрати чотири найсильніші команди, оскільки усі судді одноголосно відзначили високий рівень підготовки учасників.

Під час виступів яскраво розкрився мистецький талант юних пожежних, зміцнів командний дух, значно зріс рівень знань з безпеки життєдіяльності та рятувальної справи. 

Перший конкурс «Домашнє завдання» допоміг скласти враження про підготовленість команди, індивідуальність її учасників. Номери для цього конкурсу готували вдома і саме в них міститься повчальний заклик для глядачів: «Не жартуйте з вогнем! Дотримуйтесь правил пожежної безпеки! Будьте обережні з вибухівкою! Не нехтуйте власною безпекою!». До яскравих виступів добирались відповідні костюми та промовисті декорації, які виготовили самі учасники за допомогою керівників команд та наставників.

Ще один конкурс змагань – «Медичний» – передбачав більше індивідуальної роботи. Традиційно, потрібно було відповісти на 10 запитань, які стосувались прийомів і способів надання домедичної допомоги, та продемонструвати своє вміння застосовувати ці знання на практиці.

За результатами випробувань переможці розподілились наступним чином:

I-ше місце виборола команда «Полум’я» с. Плетений Ташлик Маловисківського району;
II-ге місце посіли юні пожежні команди «Спалах» м. Мала Виска;
III-тє місце дісталось юним пожежним команди «Форс Мажор» з м. Кропивницький;
IV-те місце у команди «Рятівний патруль» м. Новоукраїнка.

З нетерпінням чекаємо зустрічі переможців зональних етапів на головній сцені області. З досвіду знаємо, це буде незабутнє видовище і разом з тим – повчальний захід, покликаний формувати у молоді відповідальне ставлення до безпеки.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool