У Львові невідомі намагалися підірвати банкомат ПриватБанку

Серпень 16, 2016 | Новини | Переглядів: 865 | Коментарі: 0

ПриватБанк оголосив про гарантовану виплату винагороди в розмірі 25 тис. грн за будь-яку інформацію, яка допоможе затримати злочинців, які пошкодили його банкомат у Львові.

Як повідомили в Службі безпеки банку, злочин було скоєно в ніч на 16 серпня у Львові на вулиці Генерала Чупринки. Невідомі зловмисники, одягнені в балаклави, чорний одяг, один з них у білу кепку, проникли в цілодобову зону самообслуговування відділення і за допомогою вибухового пристрою з дистанційним приводом підірвали банкомат ПриватБанку. У результаті вибуху банкомат отримав серйозні пошкодження, також були пошкоджені двері зони самообслуговування.

У той же час, за даними співробітників банку, підривники не змогли пошкодити сейфовую частину банкомата й дістатися до грошей, які в результаті вибуху не постраждали. Зловмисники втекли з місця злочину в бік вулиці Сахарова трамвайною лінією.

Служба безпеки наголошує, що за будь-яку інформацію, яка допоможе швидше затримати зловмисників, джерелу інформації буде виплачено винагороду в розмірі 25 тис. грн. Передати інформацію в банк можна за телефонами (056) 716-35-02 або (067) 565-12-34, електронною поштою security@privatbank.ua, а також будь-яким іншим зручним для Вас способом. Анонімність гарантується.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool