У Луцьку навчатимуть, як святкувати за українськими традиціями

Червень 07, 2013 | Новини | Переглядів: 801 | Коментарі: 0

У суботу, 8 червня, о 14:00 у місті Луцьку в приміщенні Драгоманова,1 відбудеться семінар на тему «Традиційні українські свята», в рамках кампанії «Традиційна Україна».

Основна мета семінару полягає у відродженні та збереженні культурних традицій української нації. Свято в українській народній традиції завжди займало провідну роль. Кожне з них має свої особливості, традиції та обряди, які, на жаль, в наш час втрачають свою самобутність та автентичність. Тому учасники семінару матимуть змогу дізнатися більше про українські свята та традиції їх проведення. Організатором заходу виступає молодіжна громадська організація «Національний Альянс», за підтримки управління культури Луцькради.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool