У Луцьку готуються до проведення VII фестивалю українського духу «Бандерштат -2013»

Лютий 01, 2013 | Новини | Переглядів: 878 | Коментарі: 0

31 січня у місті Луцьку відбулося засідання оргкомітету фестивалю «Бандерштат» щодо його проведення в 2013 році.


На засіданні організатори вирішили, що «Бандерштат – 2013» проходитиме 3 та 4 серпня на території луцького іподрому, який знаходиться в Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки, що уже два роки поспіль слугує зручною локацією для його проведення.
В межах підготовки до фестивалю «Бандерштат-2013» буде формуватися мережа регіональних представників, які готові взяти посильну участь в популяризації заходу. З пропозиціями та запитаннями звертайтесь до Оксана Лойко (oksana.lojko@gmail.com).
Також представники оргкомітету зазначили, що за ними залишається право конкурсного відбору учасників як і великої сцени, так і гутіркової та літературної сцен.
Основна музична програма, яку формуватиме арт-директор фестивалю Сергій Мартинюк (kolossok@gmail.com), складатиметься із ряду молодих україномовних гуртів. Відбір виконавців проводитиметься у соціальних мережах. У результаті інтернет відбору два музичні гурти, які наберуть найбільше голосів, виступатимуть на головній сцені «Бандерштату». До слова, хедлайнерів фестивалю уже визначили, однак гурти оргкомітет назве після їх остаточної згоди.
А щодо побажань на гутіркову програму звертайтесь до Олександра Машлая (mashlay.oleksandr@gmail.com).
Представники оркомітету розглядають залучення учасників для формування цікавої програми. З пропозиціями звертайтесь до виконавчого директора «Бандерштату» Павла Данильчука (pavlo.danylchuk@gmail.com).
Квитки на цьогорічний фестиваль справжнього українського духу «Бандерштат-2013» можна буде придбати з 1 травня.
Організатори «Бандерштату» зазначають, що нині в Україні cкладна ситуація із проведенням подібних фестивалів, спрямованих на популяризацію патріотичних ідей. Відтак, організатори звертаються за допомогою до спонсорів, меценатів, волонтерів. Долучитися до фестивалю можна, зв’язавшись із представниками оргкомітету.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool